marți, 30 martie 2010

Spune-mi cum fumeaza ca sa iti spun cum face sex


Modul, atitudinea si gesturile pe care le face iubitul tau atunci cand fumeaza iti ofera cateva indicii importante despre cine este el cu adevarat, ne anunta psihologii.

Asa ca data viitoare fii mult mai atenta la el cand fumeaza ca sa iti dai seama in mare care ii sunt intentiile de viitor.

Daca tine tigara cu degetul mare si cu cel aratator sa stii ca are niste secrete, ori te insala cu alta femeie, ori nu vrea sa petreaca prea mult timp cu tine, ce sa mai spunem de cadouri sau iesiri in oras. Dar nu fii dezamagita pentru ca si performantele lui in pat sunt la fel de bune ca si intentiile. Cel mai probabil este un tip egoist si nu tine cont si de nevoia ta de a fi satisfacuta. Odata cu venirea diminetii va pleca repede si tu vei ramane sa speli vasele si sa faci curatenie.

Daca flutura tot timpul tigara prin aer inseamna ca iubitul tau nu va deveni niciodata bogat. Se multumeste repede daca obtine o suma de bani si nu se chinuie dupa aia sa obtina mai mult. Este o persoana foarte schimbatoare, dar in pat poate fi foarte creativ. Acest tip de barbat este dorit de femeile de toate varstele. Are o fire artistica, ii place sa picteze, sa compuna poezii sau altele. Cel mai probabil insa te va parasi pentru o romanta cu o blonda focoasa.

Daca iubitul tau nu isi stinge tigara dupa ce a fumat inseamna ca este un tip insensibil si lipsit de scrupule. Si asta nu este totul, este genul de tip care o sa te faca sa te simti complexata si inferioara lui, iar cand sunteti in pat o sa iti puna niste intrebari prostesti. Cu toate acestea este o persoana care te cucereste cu spontaneitate si neprevazut.

Daca isi lasa mucul de tigara doar in scrumiera inseamna ca este un adevarat macho. Este intotdeuna imbracat la moda, merge la sala si isi petrece majoritatea timpului castigand bani. In pat prefera pozitia misionarului si se concentreaza mult asupra placerii tale si face eforturi ca sa fii satisfacuta. Este un barbat onest, grijului, dar nu foarte emotional. Cu toate acestea peste cativa ani va avea grija de copiii vostri si va planta trandafiri in gradina.

Daca stinge tigara pe jos cu pantofii este un barbat timid, dar foarte dragut. Este ca o carte inchisa pe care trebuie sa o deschizi si sa citesti. Intr-o zi te poate surprinde cu partida de sex incredibila, dar este posibil ca dupa aia sa nu se mai intoarca o saptamana la tine. Daca vei reusi sa il faci sa se indragosteasca de tine va fi un sot credincios si un prieten adevarat pentru tot restul vietii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri

www.TOP21.ro

ze list

Z LIST RANK

Lifestyle Blogs - BlogCatalog Blog Directory