joi, 1 aprilie 2010

O viata sexuala mai bogata

O viata sexuala mai bogata


Multe femei isi explica infidelitatea prin faptul ca desi au tot ceea ce isi doresc, au inceput sa se plictiseasca. Evident este vorba de plictiseala din relatia de cuplu, regasita din nou si din nou in dormitor. Dupa un anumit timp foarte multi barbati angrenati intr-o relatie stabila nu mai fac dragoste in dormitor asa cum si-ar dori iubitele lor.
Dovezile constau in marturisirile femeilor si anume ca cele mai multe femei nu au de fiecare data un orgasm si ca exista si femei care pe decursul unei intregi relatii nu au avut nici macar unul. Asta ca sa nu mai discutam de femeile care nu au obtinut nici un orgasm macar o data in viata lor. Cati barbati ar sta cu o femeie care nu le poate oferi nici un orgasm? Nici unul. Femeile s-au obisnuit sa accepte lipsa orgasmului nu pentru ca nu ar fi important pentru ele ci pentru ca s-au obisnuit sa traiasca in dezamagire.
Asa se face ca atunci cand sunt implicate intr-o astfel de relatie femeile isi cauta satisfactia sexuala in alte parti insa chiar si aventurile pot sfarsi prin a deveni nesatisfacatoare. Mai mult decat sigur este doar emotia comportamentului oarecum obraznic dat de placerea de a cauta barbati pentru scopuri pur sexuale, insa aventurile aduc mai multa satisfactie sexuala femeilor, decat relatiile stabile.
Cu toate astea, femeile nu isi doresc, cu adevarat, aventuri. Femeile au la fel de multe fantezii sexuale precum barbatii si unele sunt dintre cele mai ciudate. Cand vine vorba despre sex, femeile tind sa se muleze dupa tehnica si stilul sexual al partenerului lor. Barbatii ar trebuie sa aiba curajul sa dezvaluie cu sinceritate, unul celuilalt, ce-si doreste fiecare, cu adevarat. Ei nu ar trebui sa se teama ca femeia de langa ei s-ar speria la aflarea dorintelor sexuale (care cred ei ca ar fi iesite din comun) care-i stapanesc.
Ei ar putea experimenta o viata sexuala mai bogata si, mai mult decat atat, partenera lor ar putea fi satisfacuta. Astfel ar putea si femeia sa-si implineasca fanteziile sexuale, chiar cu partenerul ei. Incercati sa discutati mult mai mult cu partenerul si sa ii dezvaluiti toate fanteziile pe care le doriti de la el, fara a va fi teama ca o sa va priveasca cu un semn de intrebare. Trebuie sa va completati reciproc iar barbatii trebuie sa ofere femeilor siguranta sexuala de care ele au atata nevoie si astfel ele vor fi fericite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri

www.TOP21.ro

ze list

Z LIST RANK

Lifestyle Blogs - BlogCatalog Blog Directory