duminică, 11 aprilie 2010

Transforma-te in femeia ideala pentru el!

Cateva trucuri
"Doamna pe strada, gospodina in casa si ... foarte obraznica in pat!" - cam asa suna definitia femeii perfecte in viziunea multor barbati.
1. Putin mister nu strica!
Nu il trata ca si cum ar fi prietena ta cea mai buna! Barbatii nu au mereu chef sa iti dea sfaturi in legatura cu machiajul, hainele si nici nu le plac prea mult detaliile despre sindromul premenstrual.
2. Expune-te
Daca nu ai incredere in felul in care arati, prefa-te ca ai! Machiaza-te dimineata in dormitor doar in lenjerie intima, foarte sexy, in timp ce el inca mai leneveste in pat. Sau, inainte de a iesi in oras, fataie-te prin camera in bikini si pantofi cu toc, ca si cum nu te-ai putea decide ce rochie sa alegi!
3. Gateste-i ceva bun, din cand in cand
Dar nu o face mereu! Nu-l lasa sa creada ca esti datoare sa ii gatesti si ca asta e exclusiv treaba ta. Incearca o noua reteta pentru el sau pregateste-i o prajitura speciala, ca dovada a dragostei tale.
4. Roaga-l frumos
Daca el sta cu o bere in fata TV-ului, iar tu nu mai sii ce sa faci mai intai in bucatarie, roaga-l frumos sa te ajute.
5. Fa-i complimente
Femeile asteapta complimente de fiecare data cand isi iau o noua rochie, isi schimba parfumul sau culoarea parului. Daca stai sa te gandesti, barbatii mai rar au ocazia sa primeasca complimente, pentru ca ei nu-si innoiesc garderoba asa des, nu isi vopsesc parul, nu se dau cu creme-minune pentru reducerea ridurilor. Flateaza-l din cand in cand, spune-i ca arata sexy in costum, sau da-i o palma obraznica peste fund, cand trece gol pe langa tine in drum spre dus.
6. Nu abuza de „ti-am zis eu!”
Cu totii facem greseli si nimanui nu-i place sa fie cicalit sau sa i se faca reprosuri peste reprosuri. Tie ti-ar placea sa ti se arunce in fata cuvinte grele cand faci cate-o boacana?
7. Fii o amanta entuziasta
Sa te culci cu aceeasi persoana tot restul vietii tale poate fi ori fabulos, ori un dezastru complet. Din pacate, daca unul dintre parteneri isi pierde interesul sexual in celalalt, acesta poate fi inceputul sfarsitului pentru acea relatie. Fii senzuala si pasionala, arata-te disponibila sa incercati lucruri noi in dormitor, iubeste-i si alinta-i corpul si lauda-i performantele sexuale.

8. Nu te stresa prea mult pentru curatenia casei
Intr-o casa, e ideal sa nu fie praf, lucruri aruncate peste tot si nici vase nespalate in chiuveta. Dar nu trebuie sa devii o maniaca a curateniei! Sotul tau prefera sa aiba o sotie iubitoare, mai degraba decat un robotel de facut menajul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri

www.TOP21.ro

ze list

Z LIST RANK

Lifestyle Blogs - BlogCatalog Blog Directory